Call 4 You deține o echipă profesionistă de angajaţi cu abilităţile necesare şi o atitudine proactivă faţă de clienţi, care conferă firmelor posibilitatea obţinerii, pe plan operaţional, a unor rezultate deosebite în domeniul serviciul de Telesales & Telemarketing.

Cu o experiență de peste 30 de ani în vânzări și distribuție de medicamente, am înțeles că este nevoie de extindere și dezvoltare.

Suntem convinși că o afacere de succes se poate contura doar în urma înțelegerii și cunoașterii exacte a pieței pe care o desfășoară

Serviciul Call 4 You dispune de o echipă profesionistă, dedicată și cu experiență în lumea farmaceutică și a vânzărilor.

De ce noi? De ce serviciul Call 4 You?

Externalizarea către un call center specializat este o soluţie superioară faţă de angajarea propriului personal intern pentru gestionarea apelurilor telefonice.

Noi putem acţiona ca o extensie a companiei şi a personalului dumneavoastră.

Call 4 You, oferă un set complet de servicii, incluzând

  • Servicii personalizate, care să corespundă nevoilor companiei dumneavoastră;
  • Operatori cu experiență, pregătiţi să reprezinte afacerea şi imaginea companiei dumneavoastră;
  • Servicii call center de cea mai înaltă calitate;
  • Consultanță gratuită înainte, pe parcursul campaniei și după terminarea acesteia;
  • Tehnologie call center performantă, care generează statistici și rapoarte complexe, ușor de urmărit și folosit.

gianina colcer
Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziția dumneavoastră!

Gianina Colcer
Key Account Servicii
location icon +40 755 083 448
email icon gianina.colcer@bioeel.ro

Un plan de servicii bine structurat și conturat strict pe cerințele dumneavoastră poate fi singurul factor care vă diferențiază față de concurență.
Toate serviciile noastre de call center pot fi personalizate pentru a corespunde aşteptărilor și nevoilor dumneavoastră. Serviciul Call 4 You permite atingerea unor obiective de creștere sau susținere a vânzărilor pe portofoliul dumneavoastră.
Pentru că înțelegem nevoia dumneavoastră de business, Call 4 You vă poate oferi o gamă largă de servicii Telesales & Telemarketing.